Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Cougar dating betyr fantastisk sex

Sexy, sofistikert og dyktig i sengen, hvordan går det ikke an å elske en cougar-date? Det er sant at yngre kvinner kan se fristende, sexy - og forlokkende ut ... på utsiden. Men uerfaren i senga (med en rekke tilfeldige one night stands!) og det konstante presset fra dine yngre kjærester om et forhold med stor F, kan sannelig ødelegge all moroa før du vet ordet av det. Det er bare et faktum; at kvinner og menn i samme alder, slett ikke er på samme bølgelengde når det kommer til sex og forhold.

På noen måter, så er det nettopp slik at unge kvinner er presset til å et perfekt ytre, et perfekt hjem, det perfekte ekteskapet, den perfekte jobben og fantastiske barn – alt i denne rekkefølge. Men hva med deilig sex? Og hva med å sette av tid til å ha det hyggelig? Cougar dating gir deg en helt ny opplevelse i dating og tilfeldig sex. Akkurat som yngre menn, cougars - modne kvinner - ser de ikke etter et forpliktende forhold, som det tradisjonelle kjæreste-greiene. De har allerede gjort de greiene der! Og de har kommet ut av det med en god dose erfaring, klar til å ha det gøy. Det finnes ikke noe mer sexy enn en cougar med selvtillit som vet hva hun vil ha, og som kan gjøre om et kjedelig nummer til en heidundrende knullefest.

Det er bare naturlig ...

Vi er heldige som lever i et liberalt og moderne samfunn der vi har et avslappet forhold til sex generelt – og cougar dating spesielt. Din far begjærte sine lærerinner like mye som alle andre. Men dessverre for ham og hans generasjon, og mange før dem, cougar dating var tabubelagt og man kunne bare ikke handle ut i fra sitt glødende begjær. Likevel har det vært visse tradisjonelle kulturer rundt om i verden, der cougar dating ble sett på som gunstig. Det var anerkjent at modne kvinner kunne lære yngre menn om seksualitetens kunst, uten å bekymre seg på samme på måte som det yngre kvinner gjorde. De visste at Cougar dating var en vinn - vinn situasjon der yngre menn fikk erfaring og de modne kvinne fikk partnere, som hadde nok energi til å tilfredstille dem. Enda et triks som moder jord gjør mot menneskeheten, når kvinner når sitt høyeste punkt på sin seksualitet, når mannens piler begynner å peke nedover. Og det som verre er, kvinner ser ut til bli værende på topp rent seksuelt i flere tiår, mens menn går inn i en langsom nedgang med sin seksuelle energi. Man kan nesten si at moder jord var med på konspirasjonsteorien, til å gjøre at nettopp cougar dating der yngre menn passer perfekt til modne damer.

Cougar forskjellen - seksuell erfaring

Cougar dating gir deg den seksuelle erfaring hvor det å date yngre kvinner slett ikke kan matche – og det er ingens feil! Det er ingen tvil om at det er verre for kvinner enn for menn å oppnå orgasme. Det er bare et faktum. Det er også naturlig at en moden kvinne er mer tilpasset for å vite hva som tilfredsstiller henne. Og som tar vekk partnerens bekymring hvor han bare slappe av og kan nyte! Cougar dating er ikke noe press - bare gøy! Det er den sanne skjønnhet med det hele. Den biologiske klokken blir ikke engang brakt fram som tema! LOL. Kanskje best for alle hennes partnere som lærer av hennes erfaring og hennes seksualitet, en cougar har hatt tid til å lære alt om partnerens kropp og måter for å gjøre ham gal i sengen. Hva med en skikkelig avsugning fra en som virkelig kan det - som slett ikke er beskjeden når det kommer til å vise fram sin kunnskap på deg? I tillegg til sin selvsikkerhet, er en cougar vanligvis mer dristig enn sine yngre medsøstre. Hun har hatt så mye vanlig, kjedelig sex som bare kunne ønske, nå vil hun ha noe mye mer spennende. En eldre kvinne vet hva hun vil ha i senga, og vet hvordan hennes yngre elsker vil ha det også - det er derfor cougar dating er så morsomt! I tillegg til fordelene med hennes erfaring, kan yngre menn lære mer enn nye stillinger og nye bevegelser. Noen ganger hatt lyst til å prøve analsex? Eller hva med BDSM? Eldre kvinner er ofte med på et kinky eventyr hvor de gjerne lærer sin yngre partner et triks eller to på veien.

Å finne de rette partnerne

Hvordan finner man en partner når det kommer til cougar dating? Det finnes mange måter å gjøre dette på, det er sant. Noen er problematiske ... la oss innrømme det. Hvor er det naturlig at yngre menn og eldre kvinner kommer sammen? På skolen (som lærer og student) På jobb ( som sjef og ansatt) kanskje? Begge disse alternative situasjoner der cougar dating kan skje helt tilfeldig, men under vanskelig forhold, ja til og med ulovlig noen steder og som ikke anbefales under noen omstendigheter. Og som kan få en rekke alvorlige konsekvenser. Det er riktig at yngre menn og modne damer kan møtes hos den lokale kjøpmannen for å begynne det som kan ende med en cougar date, men sjansene er heller små. På en bar er det kanskje enda mindre sjanser. Barer og nattklubber tiltrekker seg en bestemt kundegruppe hvor klientellet er i samme alder, noe som kan føre til sjanser for at man kan komme opp i en cougar dating situasjon som heller liten, også her. Å finne en cougar dating partnere online, er svaret på alle pinlige og vanskelige situasjoner. På Milf area, er det lett å sette opp en profil og poste en annonse, hvor du er helt ærlig på hva du søker etter. Du trenger slett ikke slå deg til ro med den første partneren du finner; men se gjennom profiler og svar, for å finne de som har samme type smak som deg selv og se hvem du liker. Deretter kan dere chatte online for å se om kjemien stemmer. Chatting i seg selv kan være veldig morsomt – for det kommer litt an på fantasien. Når sex og uformell cougar dating er målsetningen, er diskresjon den rette måten å gå fram på. Milf-area gir deg denne diskresjonen der du kan komme i kontakt med modne kvinner som leter etter yngre menn som deg.

Slapp av og ha det gøy

Cougar dating er blant disse sjeldne situasjonene man kommer opp i hvor man kan kaste alle hemninger, men det er også flere andre fordeler foruten fantastiske avsugninger eller seksuelle aktiviteter du ikke trodde fantes. Når du en sjelden gang stikker hodet opp for å få litt luft, for å slå av en prat, vil du møte en sofistikert moden kvinne som vet litt mer om verden og hvordan ting fungerer. For yngre menn kan det være en vei for læring på mer enn én måte! Yngre kvinner kan være innbydende å se på, men modne kvinner har sin egen måte og kjøre sin stil på. Hun trenger slett ikke å ha siste mote hele tiden, og hun går heller ikke i taket om hun skiller seg ut, uten å gå i det samme antrekket som alle andre på fest. Det er en del av hennes selvtillit som hun har fått gjennom livet og hva hun bringer til torgs - og til soverommet - når cougar dating kommer inn i bildet. Yngre menn og modne kvinner møttes for felles glede og nytelse, siden lenge før terminologien "cougar dating" eksisterte. Det er bare noe som er fullstendig naturlig om det å sette sammen to personer, som ønsker å nyte hverandres seksualitet. Coguar dating er ikke noe mer enn bare glede!

Mer

Image sources Image1 Flickr | micadew | CC BY-SA 2.0 Image2 Fotolia.com - Jeanette Dietl Image3 Flickr | Javcon117* | CC BY-SA 2.0